Julebutikk Skagen 18
Det blir fantastiske bøker, fin kunst og originale tegninger og trykk fra flere av landets beste serieskapere. Nytt av året er kafè, hvor du kan slappe av og nyte en god kopp kaffe og bakverk.
16249
post-template-default,single,single-post,postid-16249,single-format-standard,wp-custom-logo,bridge-core-3.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Julebutikk Skagen 18

Pelikanen forlag, Sunderø Art Gallery, Rogaland kaffehus og Buøy Bakeri og Konditori

Ønsker velkommen til årets
koseligste pop-up!

Åpent 5. – 22. desember
Onsdag – fredag kl 12.00 – 20.00
Lørdag kl 10.00 – 18.00
søndag kl 13.00 – 18.00

Adresse: Skagen 18, Stavanger

Det blir fantastiske bøker, fin kunst og originale tegninger og trykk fra flere av landets beste serieskapere. Nytt av året er kafè, hvor du kan slappe av og nyte en god kopp kaffe og bakverk. Du finner oss i byens koseligste lokale; tidligere Danske bageri i Skagen 18. Bygget er 300 år, her sitter virkelig kulturen i de gamle tømmerveggene! Stikk innom for årets mest velkomne julegaver!