Gullkant
Gullkant er for mange en kjent kaffetype. En lokal og allmenn forpakning i de fleste hjem i Stavanger og Rogaland. Gullkant kaffe er gjennom generasjoner blitt brent i Stavanger og gledet distriktets befolkning. Endelig er den tradisjonsrike blandingen tilbake! Blandingen er sammensatt av nøye utvalgte kaffebønner fra Colombia, 100% Arabica.
Original,kaffe,gullkant,gullkantkaffe,spesialkaffe,lokalkaffe
15677
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15677,wp-custom-logo,bridge-core-3.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Klassikeren er tilbake

«Det er lov å stille krav til kaffen,

be om Gullkant kaffe.»

AROMA0%
INTENSITET0%
RØST0%
SYRLIGHET0%
RUND0%

Smaken er noe av den mest delikate og balanserte kaffen, blandet med Colombiansk origin, denne blandingen har en fyldig bouquet fruktig og mye sødme, intens aroma og medium syrlig.

GULLKANT ® kaffe
100% Arabica

Colombia er den nest største produsenten av kaffe I verden og det største landet for dyrking av Arabica kaffe. Colombia er velkjent for den høye kvaliteten av kaffe , omtrent halvparten av deres kaffeproduksjon går til USA.
Colombia eksporterer ca 12,5 millioner sekker og deres eget forbruk utgjør ca 2 millioner årlig.

I Colombia produseres kun vasket ( våte metoden ) Arabica kaffe. Det er tre hoved typer kaffe dyrket I Colombia, kaffen det refereres til er regionene de dyrkes. Det er mange kaffe produserende regioner i landet.
Colombia er ledende I produksjon av ypperste kvalitet og herlig smakfull kaffe.

Vår spesifikke type bønner er Supremo; som er betydningen av klassifiseringen av kaffe I Colombia. Supremo bønner er litt større enn Excelso bønnen. Supremo bønner har en måle grad på 17 – 18. Denne er den største størrelsen av Colombiansk kaffe. Supremo og Excelso kan høstes fra samme tre, men de sorteres etter størrelse. Supremo anses som den høyeste kvaliteten; de mindre, missdannede, ujevne bønnene og peaberries sorteres bort.

Vil du ha gullkant på ditt utsalgsted?