Maskiner
Vi har eg godt utvalg av kaffemaskiner som er innenfor et høyt kvalitetsnivå. Vi tilbyr også lokal kaffe som er brent i Stavanger, eller nærmere bestemt hos oss på Engøy.
Stavanger,kaffemaskiner,vannmaskiner,kullsyre,filtervann,filterkaffe,espresso,bezerra,bravilor
15860
page-template-default,page,page-id-15860,wp-custom-logo,bridge-core-3.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Kaffemaskiner

Espressomaskiner – Bezzera

«For espresso lovers only»

Hvor drar vi hen for å finne en fremragende samarbeidspartner og leverandør av profesjonelle espresso maskiner, jo Italia- nærmere bestemt Milano der finnes BEZZERA som siden 1901 har produsert håndverk fra A – Å. Unike espresso maskiner av høy kvalitet og lekkert design, eksporterer sine maskiner til over 50 land verden over og til Rogaland Kaffehus i Stavanger.

Selskapet har bygget opp et moderne produksjons anlegg med ca. 70 ansatte, hvor alle komponentene er designet, produsert og testet i eget hus, dette ved bruk av innovativ teknologi og moderne produksjons utstyr.

Espresso maskinene monteres og bygges videre i all hoved sak manuelt av dyktige fagfolk- håndverk rett og slett.

Kaffemaskiner – Aequator

Sveitsisk kvalitet – Aequator sine full-automatiske kaffemaskiner gir den perfekte kaffeopplevelsen. Behovene til våre kunder er forskjellige, og vi i Rogaland Kaffehus tilbyr derfor ulike løsninger.

 

Vi ønsker å finne den ideelle kaffemaskinen for deg og din arbeidsplass, basert på dine spesifikke krav og ønsker.

Kaffemaskiner – Bonamat

Bravilor Bonamat er en familiebedrift som ble grunnlagt for 70 år siden. Innovative ideer, avansert teknologi, kvalitet og egen produksjon har alltid vært viktige aspekter for Bonamat, og har ført til dagens suksess.

 

I dag utvikler, produserer og leverer Bravilor Bonamat et stort utvalg av maskiner for tilberedning av drikke, fremdeles med fokus på kaffespesialiteter og varmt vann.

Kaffemaskiner – FRANKE

Swiss Premium Quality

– Best i vår kaffemaskin bedrift test er Franke serien, med vår Oslo baserte samarbeidspartner Kaffebryggeriet AS som leverandør, er vi så heldige å ha hele Franke modellene i vår portefølje her i Rogaland.
Franke er vel å sies den ledende Sveitsiske produsenten av kaffe maskiner, ingen over ingen ved siden.

Vannkjølere – Soprano

Er et selskap etablert i 2015, hvor gründerne til sammen har over 30 års solid erfaring innen produksjon av støpeformer i rustfritt stål og injeksjon av plast trykk for de store merkene innen kaffe, møbler og bilbransjen.

Formålet med Soprano er å produsere vannkjølere med den mest avanserte teknologien i markedet, og selvfølgelig toppkvalitet.

Alle Soprano- produkter blir laget og produsert i Italia.

Ønsker du å låne en maskin til et arrangement?

Noe annet du lurer på?