Rogaland Kaffehus | Kaffemaskiner
Vi har eg godt utvalg av kaffemaskiner som er innenfor et høyt kvalitetsnivå. Vi tilbyr også lokal kaffe som er brent i Stavanger, eller nærmere bestemt hos oss på Engøy.
Stavanger,kaffemaskiner,vannmaskiner,kullsyre,filtervann,filterkaffe,espresso,bezerra,bravilor
15860
page-template-default,page,page-id-15860,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Kaffemaskiner

Espressomaskiner – Bezzera

Rogaland Kaffehus er stolt forhandler av italiensk-produserte Bezzera som holder til i Milano. Bezzera produserer profesjonelle og semi-profesjonelle espressomaskiner, som eksporterer sine produkter til omtrent 50 land rundt om i verden takket være et nøye utvalgt nettverk av forhandlere.

 

Selskapet er karakterisert av et moderne produksjonsanlegg med ca. 70 ansatte, hvor alle komponentene og ferdigproduktene er designet, produsert og testet på stedet, dette ved bruk av innovativ teknologi og moderne styringsmaskiner.

Kaffemaskiner – Aequator

Sveitsisk kvalitet – Aequator sine full-automatiske kaffemaskiner gir den perfekte kaffeopplevelsen. Behovene til våre kunder er forskjellige, og vi i Rogaland Kaffehus tilbyr derfor ulike løsninger.

 

Vi ønsker å finne den ideelle kaffemaskinen for deg og din arbeidsplass, basert på dine spesifikke krav og ønsker.

Kaffemaskiner – Bonamat

Bravilor Bonamat er en familiebedrift som ble grunnlagt for 70 år siden. Innovative ideer, avansert teknologi, kvalitet og egen produksjon har alltid vært viktige aspekter for Bonamat, og har ført til dagens suksess.

 

I dag utvikler, produserer og leverer Bravilor Bonamat et stort utvalg av maskiner for tilberedning av drikke, fremdeles med fokus på kaffespesialiteter og varmt vann.

Ønsker du å låne en maskin til et arrangement?

Vannkjølere

Vannkjølere – Soprano

Soprano er et selskap etablert i 2015, hvor gründerne har tilsammen over 30 års solid erfaring innen produksjon av støpeformer i rustfritt stål og injeksjon av plasttrykk for de store merkene innen kaffe, møbler og bilbransjen.

 

Formålet med Soprano er å skape vannkjølere med den mest avanserte teknologien i markedet, og selvfølgelig toppkvalitet.

 

Alle Soprano-produkter blir laget og produsert i Italia!

Noe annet du lurer på?