Om oss
Vi er en godt sammensveiset gjeng, med en god kompetanse rundt kaffe, kaffemaskiner og produkter som hører hjemme i en varm kopp, eller iskald vannflaske med eller uten kullsyre.
ansatte,folk,selgere,teknikkere,verksted,avdeling stavanger
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,wp-custom-logo,bridge-core-3.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Her dyrkes ren entusiasme

Velkommen til et fullverdig kaffehus.

Vi i Rogaland Kaffehus ønsker våre gode relasjoner og nye kunder velkommen til Rogaland Kaffehus AS. Gründernes 35-års erfaring og rendyrket entusiasme innen kaffe og vann produkter skal komme alle våre kunder til gode i Rogaland.
Rogaland Kaffehus AS leverer alt innen kaffemaskiner, vannkjølere, vendingmaskiner, service og tilbehør.


Brukervennlige produkter, service, driftsikkerhet, kvalitet, og ikke minst smak er øverste prioritet, levert med entusiasme.


Kontakt oss uansett hva spørsmålet måtte være! Du er også hjertelig velkommen til Galleri Lungo i Finnestadsvingen 11, hvor vi presenterer en rekke kvalitetsprodukter fra våre partnere.

Våre entusiaster

Vi er stadig på utkikk etter gode folk, ønsker du å bli en del av gjengen?

Da vil vi meget gjerne treffe deg.

brit-2

BRIT RAMSLAND WORTS

Administrasjon

Brit er det første ansiktet du møter i Galleri Lungo. Med et særs godt øye til regnskap og administrasjon, har hun også stålkontroll på avtaler og bestillinger.

monica

MONIKA BERSAAS LIE

Service & Support

Hils på Monika! Hvis du ikke har møtt henne fra før, hun er ofte ute å sørger for at kaffemaskinen har det den trenger, eller at den klarer å prestere på det nivået vi forventer. Monika sjeldent å se uten et smil eller en god samtale. Hvis det er noe du måtte lure på vedrørende kaffemaskin eller service, så ta gjerne kontakt med Monika.

morten-gudmestadWEB

MORTEN GUDMESTAD

Teknisk, service & support

Morten har lang fartstid i kaffebransjen og er en fremoverlent tekniker, med erfaring og god innsikt i både maskiner og produkter.

IMG_8897

Alar Adelberg

Teknisk service & support

Serviceinnstilt tekniker med inngående kjennskap til det han holder på med, ikke minst med et glimt i øyet.

miffie

Miff Stensland

Teknisk service & support

Sprudlende og kunnskapsrik solstråle som kan det meste og mer til om kaffemaskiner og vannkjølere.

ivan-rkh

Ivan Karlsen

Salg

En kar med lang fartstid i Stavangers bybilde. Med gane for gode og kvalitetsrike smaker, skal han rådføre og gjøre din kaffehverdag bedre.

bjorn-rkh2

Bjørn Lillegraven

Logistikkansvarlig

Bjørn er en målrettet bauta, som tar utfordringer på strak arm, ser løsninger og muligheter gjennom store deler av hverdagen.

ludvig

Ludvig Hart

Kaffebrenner

Etter å ha ledet sitt eget studio innen reklame & design siden 2017, bringer han en frisk tilnærming til brennekunsten. Med en unik kombinasjon av kreativitet og familiebånd utforsker han nå de subtile nyansene av kaffe-verdenen, og hans erfaring lover en spennende og innovativ fremtid for brenneriet.

jakob

Jakob Hart

Kaffebrenner

Jakob er kaffehusets «roastmaster», med stor lidenskap for hver bønne. Det er derfor stor sannsynlighet for at det er nettopp Jakob du kan takke, for å holde Jon Blund borte fra arbeidsplass og svigermors strikkeparty.

IMG_8969

Kim Hart

Daglig leder

Gründer i Rogaland Kaffehus og for mange, en løsningsorientert kaffeentusiast.

Dette gjør vi

Her er en liten oversikt av de

forskjellige løsningene vi leverer

Service på kaffemaskiner

En hver maskin som har gjennomgått tro og lang tjeneste, behøver som regel litt smøring. Dette ordner vi enten på området der den står, eller så blir den med oss til vårt verksted i Galleri Lungo.

Leverandør av kaffemaskiner

Vi har et stort og godt spekter av forskjellige kaffemaskiner, enten det er snakk om produksjon av hyppige kopper, eller til feinschmeckeren med bittelitt ekstra tålmodighet. Ett ord går uansett igjen når vi snakker om våre maskiner, og det er kvalitet.

Vannkjølere

Enten det er varmt, kaldt eller brusende vann du søker, så har vi selvsagt maskiner og vannkjølere som slukker tørsten på øyne og hals.

Bredt spekter av kaffe & te

Vi har alt du måtte trenge til påfyll i kaffemaskinen. Dette kan du lett bestille via vårt skjema her på siden.

Gullkant

Gullkant Kaffe er vårt eget produserte merke. Eller det er en gjenfødelse av Fred Hansen´s fantastiske blanding som var en gjenganger i de fleste hjem.

Leasing

Vi kan tilby gode avtaler som leasing løsning. Disse avtalene går selvfølgelig sammen med våre serviceavtaler.

Noe du lurer på? Send oss en mail da vel.