Utsalgssteder
16454
page-template-default,page,page-id-16454,wp-custom-logo,bridge-core-3.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

DETTE GJØR VI

Service på kaffemaskiner

En hver maskin som har gjennomgått tro og lang tjeneste, behøver som regel litt smøring. Dette ordner vi enten på området der den står, eller så blir den med oss til vårt verksted på Engøy.

Leverandør av kaffemaskiner

Vi har et stort og godt spekter av forskjellige kaffemaskiner, enten det er snakk om produksjon av hyppige kopper, eller til feinschmeckeren med bittelitt ekstra tålmodighet. Ett ord går uansett igjen når vi snakker om våre maskiner, og det er kvalitet.

Vannkjølere

Enten det er varmt, kaldt eller brusende vann du søker, så har vi selvsagt maskiner og vannkjølere som slukker tørsten på øyne og hals.

Bredt spekter av kaffe & te

Vi har alt du måtte trenge til påfyll i kaffemaskinen. Dette kan du lett bestille via vårt skjema her på siden.

Gullkant

Gullkant Kaffe er vårt eget produserte merke. Eller det er en gjenfødelse av Fred Hansen´s fantastiske blanding som var en gjenganger i de fleste hjem.

Leasing

Vi kan tilby gode avtaler som leasing løsning. Disse avtalene går selvfølgelig sammen med våre serviceavtaler.

Noe du lurer på? Send oss en mail her da vel.